Органично


Сега ще ви разкажа една случка от април месец. МОЛЯ не я четете по време на обяд и въобще по време на ядене. 🙂

Април месец, вече е топличко навън, ние сме у нас и чакаме сестра ми с децата да дойдат. Време е да сменям памперси. Първи е Борис. Свалям му напишкания памперс и виждам как Лора се катери по секцията. Тогава се качваха, но не можеха да слизат. Общо взето, като тръгнеха да слизат падаха на главите си. 🙂 Оставям Борис по голо дупе и отивам да свалям Лора. Борис тръгва да тича из стаята гол. Лора се качва пак на секцията, аз пак я свалям….и така около 150 пъти. :))) През това време Борис клекнал зад мен на паркета и се изакал. Веселба! Виждам го как се изправя и любопитно поглежда какво е оставил след себе си. Реших, че е по-добре да го взема и да му сложа памперс, а после да махам изаканото. Сложих го на дивана и му слагам памперса. Обаче, докато се борим с Борис отразявам движение някъде встрани, обръщам се и виждам Лора, клекнала до лайното (търсих други думи, но тази е най-въздействаща 🙂 ) и ЯДЕ!!!! ЯДЕ!!! Ама, сладко-сладко, все едно е шоколад.

Не можете да си представите в каква паника изпаднах. Аз не се паникьосвам лесно, дори и като падат сериозно и си подуват главите. Хем ми е супер смешно, хем ми е гадно, хем ми е ненормално стресиращо. Тръгвам към Лора и тя като ме вижда, започва бързо-бързо да хапва, защото знае какво ще последва. Дърпам я, а тя си е стиснала в ръката част от лайното, другата част размазана по устата. Пищи като заклана, защото съм я дръпнала от деликатеса й. Тръгвам да я мия, ама се сещам, че ако оставя „деликатеса“, Борис сигурно и той ще го опита, като му знам интереса от преди това. Оставям Лора, взимам кърпичка и махам акото, а през това време тя използва намалението и продължава да си облизва каквото е останало по ръката. Аз вече съм шаш и паника, викам на Лора, грабвам я и я водя в банята. Започвам да й мия устата, бъркам вътре и мия езика й. Вярвайте ми, исках да й сипя сапун в устата и да я измия с четката за зъби. 🙂 А тя ми беше много обидена. После дори отиде на мястото, където беше лайното и си го търси.

Все още ли искате да имате деца?!?!?! :)))

10 коментара

 1. Posted by татяна русева on 20.10.2013 at 19:42

  Имам аналогична случка със Симеон и акото в гърнето на Ива. Направо ми идеше да го измия с Доместос….

  Отговор

 2. Хехе, колко познато от преди няколко години (без частта с яденето ) :)))

  Отговор

 3. Някъде отдавна, в лекциите по възрастова психология, учихме за Фройд и Ериксън. Вече съм забравила кой от двамата беше писал за тая връзка, как през разните периоди изпражнението на детето се счита от него за негова си част. И нищо чудно да си я похапва, а в по-следващ етап да вземе да ти подари лайното си, като знак на голяма любов, като да ти подари свой си пръст видиш ли 🙂 Та все чакам да съм подготвена за тоя момент, но не ми се е случвал още. Ти имаш по-голям късмет – сигурна си, че си се развиват нормално 😀

  Отговор

  • Да, точно затова някои деца не искат да акат и пишкат в гърне. Защто всичко, което излиза си е тяхно и не си го дават. 🙂

   Отговор

 4. Това е най-смешната история, която съм чувала скоро, чесно смях се със сълзи. Уникално разказано, браво. Аз имам две деца и знам за какво става въпрос , но едва ли ще мога да го опиша като вас!

  Отговор

 5. Posted by Илиана on 22.10.2013 at 13:01

  Момичета,смях се от сърце-съжалявам,не ми се е случвало,но толкова добре е написано,а и аз като майка с близнаци мога да си го представя,че просто не мога да спра да се смея……..А коментара да го изчистите с Доместос?!?Съжалявам,много ме разсмяхте.Отивам да обядвам.

  Отговор

 6. Ох така не съм се смяла, хем смешно, хем ужасно. История, който ще остане за поколенията.

  Отговор

 7. Много хумористична версия на иначе сериозен проблем. Имате чудесен стил на писане.

  Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: