Органично


Сега ще ви разкажа една случка от април месец. МОЛЯ не я четете по време на обяд и въобще по време на ядене. 🙂

Април месец, вече е топличко навън, ние сме у нас и чакаме сестра ми с децата да дойдат. Време е да сменям памперси. Първи е Борис. Свалям му напишкания памперс и виждам как Лора се катери по секцията. Тогава се качваха, но не можеха да слизат. Общо взето, като тръгнеха да слизат падаха на главите си. 🙂 Оставям Борис по голо дупе и отивам да свалям Лора. Борис тръгва да тича из стаята гол. Лора се качва пак на секцията, аз пак я свалям….и така около 150 пъти. :))) През това време Борис клекнал зад мен на паркета и се изакал. Веселба! Виждам го как се изправя и любопитно поглежда какво е оставил след себе си. Реших, че е по-добре да го взема и да му сложа памперс, а после да махам изаканото. Сложих го на дивана и му слагам памперса. Обаче, докато се борим с Борис отразявам движение някъде встрани, обръщам се и виждам Лора, клекнала до лайното (търсих други думи, но тази е най-въздействаща 🙂 ) и ЯДЕ!!!! ЯДЕ!!! Ама, сладко-сладко, все едно е шоколад.

Не можете да си представите в каква паника изпаднах. Аз не се паникьосвам лесно, дори и като падат сериозно и си подуват главите. Хем ми е супер смешно, хем ми е гадно, хем ми е ненормално стресиращо. Тръгвам към Лора и тя като ме вижда, започва бързо-бързо да хапва, защото знае какво ще последва. Дърпам я, а тя си е стиснала в ръката част от лайното, другата част размазана по устата. Пищи като заклана, защото съм я дръпнала от деликатеса й. Тръгвам да я мия, ама се сещам, че ако оставя „деликатеса“, Борис сигурно и той ще го опита, като му знам интереса от преди това. Оставям Лора, взимам кърпичка и махам акото, а през това време тя използва намалението и продължава да си облизва каквото е останало по ръката. Аз вече съм шаш и паника, викам на Лора, грабвам я и я водя в банята. Започвам да й мия устата, бъркам вътре и мия езика й. Вярвайте ми, исках да й сипя сапун в устата и да я измия с четката за зъби. 🙂 А тя ми беше много обидена. После дори отиде на мястото, където беше лайното и си го търси.

Все още ли искате да имате деца?!?!?! :)))

Advertisements

9 Коментари

 1. Posted by татяна русева on 20.10.2013 at 19:42

  Имам аналогична случка със Симеон и акото в гърнето на Ива. Направо ми идеше да го измия с Доместос….

  Отговор

 2. Хехе, колко познато от преди няколко години (без частта с яденето ) :)))

  Отговор

 3. Някъде отдавна, в лекциите по възрастова психология, учихме за Фройд и Ериксън. Вече съм забравила кой от двамата беше писал за тая връзка, как през разните периоди изпражнението на детето се счита от него за негова си част. И нищо чудно да си я похапва, а в по-следващ етап да вземе да ти подари лайното си, като знак на голяма любов, като да ти подари свой си пръст видиш ли 🙂 Та все чакам да съм подготвена за тоя момент, но не ми се е случвал още. Ти имаш по-голям късмет – сигурна си, че си се развиват нормално 😀

  Отговор

  • Да, точно затова някои деца не искат да акат и пишкат в гърне. Защто всичко, което излиза си е тяхно и не си го дават. 🙂

   Отговор

 4. Това е най-смешната история, която съм чувала скоро, чесно смях се със сълзи. Уникално разказано, браво. Аз имам две деца и знам за какво става въпрос , но едва ли ще мога да го опиша като вас!

  Отговор

 5. Posted by Илиана on 22.10.2013 at 13:01

  Момичета,смях се от сърце-съжалявам,не ми се е случвало,но толкова добре е написано,а и аз като майка с близнаци мога да си го представя,че просто не мога да спра да се смея……..А коментара да го изчистите с Доместос?!?Съжалявам,много ме разсмяхте.Отивам да обядвам.

  Отговор

 6. Ох така не съм се смяла, хем смешно, хем ужасно. История, който ще остане за поколенията.

  Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: